Ik zal mij even voorstellen, ik ben Coen van de Plas en trotste eigenaar van Urnen By Coen en Grafverzorging De Veluwe.

Hoe ik tot deze bedrijven ben gekomen gaat een aantal jaar terug, voor mijn hobby genealogie kom ik regelmatig op begraafplaatsen. Echter viel het mij op terwijl ik over de begraafplaats liep dat sommige graven en urnen nissen in slechte staat van onderhoud verkeren, vaak schuilt hier een verhaal achter. Zo ben ik ga kijken of ik de verhalen hierachter kan vinden en mijn hulp aan te bieden. 

De gemeente is verantwoordelijk voor het onderhoud van de begraafplaats, maar de nabestaanden voor het onderhoud op en rond het graf. Er zijn diverse redenen waardoor dit onderhoud achterwege blijft, nabestaanden die niet woonachtig zijn in de buurt of Nederland, het onderhoud te emotioneel vinden, ouderdom of niemand ermee tot last willen zijn. Als een gedenksteen niet onderhouden wordt, zal die er verwaarloosd uit gaan zien en graven kunnen hierdoor zelfs beschadigd raken.

Bij Helicon Opleidingen heb ik een opleiding gevolgd in het beheren van begraafplaatsen. Door mijn stages op Begraafplaats Heidehof in Apeldoorn en op Begraafplaats Heiderust in Rheden heb ik veel ervaring opgedaan in het onderhoud van graven en het opnieuw inschilderen van letters.

Zo ben ik in 2016 mijn eigen bedrijf begonnen genaamd Grafverzorging De Veluwe. Van hieruit ben ik verder gegaan met de wensen van de klant zo zorgvuldig na te leven en tot hulp te zijn.

Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik naast het onderhoud van de urnen nissen ook urnen kan leveren. En daar ben ik mee aan de slag gegaan en zo is in 2017  de dochteronderneming van Grafverzorging De Veluwe ontstaan: Urnen By Coen.

Urnen By Coen is een webwinkel zonder showroom en duur kantoorpand, zo kan ik de urnen tegen een scherpe prijs aanbieden.

We bestellen uw product op maat, de levertijden zijn hierdoor soms wat langer. Voor een indicatie van de levertijd staan deze vermeld in een tabblad op de product pagina of onder aan de website. 

Heeft u na aanleiding van dit bericht nog vragen aan mij stel ze gerust via het contactformulier, een mailtje of per WhatsApp.

Coen van de Plas