Mijn naam is Coen van de Plas.

Voor mijn hobby genealogie kom ik regelmatig op begraafplaatsen. Al wandelend langs de graven valt het mij regelmatig op dat graven en urn nissen slecht onderhouden worden, vaak schuilt hier een verhaal achter.

De gemeente is verantwoordelijk voor het onderhoud van de begraafplaats, maar de nabestaanden voor het onderhoud op en rond het graf. Nabestaanden kunnen echter in het buitenland wonen, het onderhoud te emotioneel vinden, ouderdom of niemand ermee tot last willen zijn. Echter, als een gedenksteen niet onderhouden wordt, zal die er verwaarloosd uit gaan zien en graven kunnen hierdoor beschadigd raken.

Bij Helicon Opleidingen heb ik een opleiding gevolgd in het beheren van begraafplaatsen. Door mijn stages op Begraafplaats Heidehof in Apeldoorn en op Begraafplaats Heiderust in Rheden heb ik veel ervaring opgedaan in het onderhoud van graven en zelfs in het opnieuw inschilderen van letters.
In 2017 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, Grafverzorging De Veluwe.

Naast mijn bedrijf Grafverzorging De Veluwe kreeg ik steeds vaker de aanvraag of ik naast het onderhoud van de urn nissen ook urnen kan leveren. Zo is de dochteronderneming van Grafverzorging De Veluwe ontstaan: Urnen By Coen.

Urnen By Coen is een webwinkel zonder showroom en duur kantoorpand, zo kan ik de urnen tegen een scherpe prijs aanbieden. We bestellen uw product op maat, de levertijden zijn hierdoor soms wat langer. Zie voor een indicatie levertijd op de product pagina of onder aan de website.