Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog gereed te maken voor verzending. Deze zullen wij de volgende dag aanbieden bij de pakketbezorger.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Doordat wij een online winkel zijn kunnen wij onze producten tegen een laagtarief aanbieden. Wij bestellen het product op maat voor u.

Tijdelijk naambordje:
Tussen de 3 en de 5 werkdagen

Urnen:
Gemiddeld 7 dagen, mocht dit onverhoopt langer duren informeren we u tijdig,
we kunnen de urnen per exprespost laten komen hier zijn echter extra kosten aan verbonden. 

Elektrische graflichten:
Deze hebben wij op voorraad zie de voorraad van de producten op de product pagina.

Onze pakketten worden ten alle tijden verzekerd verzonden.

De vermelde prijzen van de producten op de website  zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten in Nederland bedragen:
Pakket tot €100,- (Verzekerd)
€ 8,05

Pakket vanaf €100,- (Verzekerd)
Gratis verstuurd

 Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, wij zullen de pakketten uitleveren via MyParcel een dochteronderneming van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Voor onze pakketten moet worden getekend voor ontvangst.